For at mindske risikoen for produktions- og/eller applikationsstop kan det være en god idé at investere i løbende service og vedligehold af din drivstation.

Vores dygtige medarbejder har stor erfaring med netop service og vedligehold af drivstationer. Sammen med jer kan vi finde en løsning, som passer til jeres behov – og som holder jeres maskineri kørende i mest mulig tid.

Vi starter altid med at foretage en mekanisk vurdering, og ud fra denne aftaler vi, hvad vi skal gøre og hvornår.

Ved vedligehold kan vi tilbyde hjælp med:

Vi sørger desuden altid for at dokumentere vores arbejde, og vi udarbejder en servicerapport i overensstemmelse med ISO 9001, når vi har foretaget service hos jer. 

På den måde kan både I og vi holde overblikket over, hvad der er blevet gjort hvornår - og I er sikret, at vores service følger diverse standarder.

​​

Kontakt os

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.