Har I brug for hjælp til service af jeres centrifuger?

Centrifuger er ofte kritiske komponenter i en produktion, og nedetid for disse kan have stor økonomisk betydning for jer.

I de seneste 15 år har vi løbende arbejdet med renovering og service af centrifuger – og vi har stor erfaring med renovering og vedligeholdelsesprojekter på centrifuger, der bruges ved medicinfremstilling og på kraft/varmeværker.

Når vi servicerer en centrifuge, benytter vi altid originale reservedele, og bistår gerne med kontakt og bestilling fra producenten. Derudover sørger vi altid for, at servicearbejdet er grundigt planlagt, så minimal nedetid opnås.

Vi har stor erfaring med service på fabrikater som Andritz, Krauss-Maffei, Alfa Laval og Comi Condor.​

Har I husket det årlige eftersyn?

I henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 776 §16 skal der foretages eftersyn af jeres centrifuge én gang om året af leverandøren eller en sagkyndig.

Dette hjælper vi jer gerne med. Og vi sørger naturligvis for at lave en servicerapport som dokumentation for eftersynet.​

Har I brug for service af jeres centrifuge?

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.