Sørg for, at det hele kører som smurt

Kaltech Gearservice ApS er stolte over at tilbyde specialiseret fremstilling af tandhjul, en essentiel service for mange industrier. Vores fokus ligger på høj kvalitet og præcision, hvilket sikrer, at vores kunders maskiner fungerer optimalt og effektivt.

Vores proces i fremstillingen af tandhjul involverer brugen af professionelle CNC-maskiner og materialer af højeste standard. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og krav, hvilket gør det muligt for os at designe og fremstille tandhjul, der præcist opfylder disse krav.

Vi tilbyder en alsidig og omfattende service

Vores erfarne teknikere har dybdegående kendskab til forskellige typer tandhjul, herunder ligeskåret, skråtskåret, koniske og mange andre, hvilket sikrer en alsidig og omfattende service. Desuden arbejder vi løbende sammen med nationale og europæiske partnere omkring fremstilling af tandhjul, så vi er på forkant med udviklingen og kan tilbyde tandhjul i alle størrelser og former – alt efter jeres behov. Har I brug for snekkehjul og/eller aksler til jeres løsning, kan vi også fremstille dette.  

Vores engagement i kvalitet sikrer, at vi leverer produkter, der ikke kun opfylder, men overgår kundernes forventninger.

Hør mere om fremstilling af tandhjul

I Kaltech Gearservice ApS forstår vi vigtigheden af pålidelighed og holdbarhed i tandhjul, og vi forpligter os til at levere produkter, der står distancen. Uanset om det er til standard- eller skræddersyede applikationer, er vores mål altid at levere den bedste løsning til vores kunders unikke behov.​

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.