Skal jeres industrigear skiftes eller forbi vores værksted for at blive renoveret, så kræver det som regel en særlig type værktøj og ekspertise at demontere og montere gearet.

Vores montører er specialister i netop montage af industrigear. Desuden har vi det nødvendige værktøj til at løse opgaven.

Så er montage nødvendig for at løse jeres opgave, så hjælper vi gerne med det.

Sikkerhed og kvalitet

Sikkerhed og kvalitet er alfa omega, når vi løser en montageopgave hos jer. Vi ønsker at tilbyde en kompetent, sikker og professionel service til industrien, uanset hvad du har brug for. Vi sætter derfor store krav til vores montørers kompetencer – samtidig med, at vi sørger for, at de løbende uddanner sig, så vi kan imødekomme jeres krav.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden i vores arbejde, ligegyldig om det er hos jer alle på vores eget værksted. Alle vores montører har et gyldigt faldsikringskursus og en tilladelse til varmt-arbejde.

Derudover er vi certificeret i ISO 9001 i kvalitetsledelsessystem, hvilket er din kvalitetssikring af vores arbejde.

Skal I bruge hjælp til montage?

Kontakt os

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.