Står du over for akut nedbrud af dit industrigear eller planlægger du et vedligehold?

​Hvert minut tæller under produktionsstop, og vil du spare dyrebare minutter, kan en renovering af din gearkasse være et billigere og hurtigere alternativ.

Hos Kaltech Gearservice er vi specialister i renovering og service af gearkasser – og på vores eget værksted kan vi renovere gear på op til 5 tons.

Ved renoveringen kan vi:

  • ​Udskifte forældede dele
  • Fremstille nye tandhjul, aksler mm.
  • Bearbejde slidte dele til genbrug

Skal jeg renovere eller udskifte mit gear?

Som udgangspunkt er en renovering en hurtigere og mere bæredygtig løsning end at skifte til nyt. Du forlænger gearets levetid, og du fravælger brugen af ressourcer på produktion og transport for et nyt gear.

Men hvorvidt dit gear skal skiftes til nyt eller renoveres, afhænger først og fremmest af gearets tilstand. Vi hjælper gerne med at foretage en mekanisk vurdering, og sammen med jer finde frem til den løsning, som er mest holdbar for jer - selvfølgelig inden for jeres økonomiske ramme.

Står I i en situation, hvor I har akut brug for hjælp, så kan en renovering være et billigere og hurtigere alternativ. Mens der ved et planlagt vedligehold, er lidt mere tid til at vurdere, hvad der er den mest holdbare løsning for jer.

Hvordan foregår en renovering?

Skal dit gear renoveres, så skal det som regel forbi vores værksted. Har I brug for hjælp til demontage og montage, så står vores dygtige montører klar til at hjælpe.

Når gearet ankommer til vores værksted, så overtager vores teknikere. 

 De skiller gearet ad og gennemgår mekanikken. Afhængig af diverse komponenters tilstand, så udskiftes forældede dele, der bliver fremstillet nye komponenter og/eller bearbejdet slidte dele. Kan en komponent genanvendes, så gør vi det.

Når alt er gennemgået, så samles gearet, og vi sørger for, at gearet kommer tilbage til jer – og får det monteret, hvis I ønsker vores hjælp til dette.

Kontakt os nu!

Overvejer du at renovere dit industrigear? Kontakt os nu, så finder vi den bedste løsning til jer.

​​

Kontakt os

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.