​Brænder det på, og har I akut hjælp til at få jeres maskineri til at køre igen?

For mange virksomheder kan det have stor økonomisk betydning, hvis de skal holde applikations- og/eller produktionsstop i for lang tid. Derfor er hurtig service i høj kvalitet afgørende i disse momenter.

Vi står klar til at hjælpe jer 24-7.

Oplever I havari, kan I altid ringe til vores vagttelefon, og så rykker vi ud hurtigst muligt.

Hurtig service i høj kvalitet

Når vi rykker ud til et havari, så ved vi, at det væsentligste for jer er, at vi løser problemet hurtigst muligt og på bedst mulige vis. Så I mindsker udgifterne ved produktionsstop, samt mindsker risikoen for endnu et havari kort tid efter.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med service af industrimaskiner, så de kan lynhurtigt vurdere, hvad der skal til for, at få jeres drift til at køre igen. Samt løse opgaven indenfor kort tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har I brug for hjælp til havari?​

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.