​Kaltech tilbyder service af transmissionslinjer og lejer på transportbånd. Vi har stor erfaring med løbende vedligehold og serviceopgaver på store transportbånd. Vi hjælper også med ombygningsprojekter hvis der eksempelvis ønskes større gear, ruller, tromler eller lejer for at øge lasten på transportbåndet.

Vi efterser gear, ruller og lejer og renoverer drivlinjer på jeres transportbånd med henblik på at forlænge levetiden og mindske risikoen for akut havari. 

Har du et havari på dit transportbånd, hjælper vi også gerne med at få renoveret, så I kan komme i drift igen hurtigst muligt.

Har I brug for hjælp til service og renovering af jeres transportbånd?​

Vores samarbejdspartnere

oersted-logonovbiofoshofornovozymes_2

Mats B. Svendsen
​Kræftværk

Pålidelig service

Vi har ofte benyttet Kaltech Gearservice. Kaltech er ofte på site indenfor en time, og skifter hurtigt lejer eller gear uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover dygtige montører kan de skaffe reservedele med kort varsel. Kan det ikke skaffes, laver de det bare selv på værkstedet – god service

Jørgen Hansen
​Kræftværk

Effektiv problemløsning

Kaltech løser vores opgaver effektivt, selv ved akutte behov. De fungerer som gode sparringspartnere ved komplekse tekniske udfordringer. Deres værksted er veludstyret til maskinbearbejdning, og de er især gode inden for gear og transmissioner. Kaltech har et godt værksted, hvor alle former for opgaver der kræver maskinbearbejdning bliver løst

Vores certificeringer​

Specialister i service og renovering af gear og transmission til industrien.

linkedin-logo

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 35 36 05 20, service telefon: 24 59 00 53 eller send en mail til info@kaltechgear.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.