1

Velkommen til KALTECH

3

Velkommen til KALTECH

Reparation og service2019-03-29T15:32:25+00:00

Reparation og Service

KALTECH er med sine snart 20 års erfaring i branchen, blevet ekspert på reparation og servicering af alle former for transmissioner, pumper og procesudstyr. Det kan være alt fra store reparationer af gear og maskiner til mindre arbejdsopgaver med vedligeholdelse og servicering. KALTECH har nogle af branchens absolut dygtigste og engagerede medarbejdere, som sikrer den perfekte løsning til vores kunder.

Vores kunder kender os som dem, der bliver på opgaven, indtil den er løst – også selvom det er uden for normale arbejdstider. Dette sikrer minimum afbrydelse i kundens produktion.

Det er i øjeblikket en stor udfordring at finde kvalificeret arbejdskraft i branchen. Hos KALTECH har vi stort fokus på at få uddannet dygtige industriteknikere, som både kan betjene manuelle og styrede maskiner samt udføre kompliceret montagearbejde.

Vi har indgået et tæt samarbejde med vores leverandører

For at sikre de bedste materialer og komponenter, har KALTECH indgået et tæt samarbejde med førende forhandlere af transmissionskomponenter, lejer o.l.

Vores samarbejdspartneres brede produktpaletter giver os mulighed for, at vi konstant kan forbedre vores serviceydelser. Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder de bedste produkter og den bedste service.  Her kan du se nogle af de kunder vi har arbejdet med.

Vores avancerede 3D-laser udstyr giver præcise målinger

Præcision af målinger kan være uundværlige, når der arbejdes med gear, aksler og andre maskinkomponenter. Hvis emner er store eller vanskeligt tilgængelige, kan det være udfordrende og krævende at lave præcise målinger. KALTECH har, med avanceret mobilt 3D-lasermåling udstyr, gjort det muligt at spare tid samt sikre præcise målinger. Samtidig giver vores 3D udstyr en rig mulighed for, at vi konstant kan udvide og udvikle de arbejdsområder, der allerede opereres på.

KALTECH er certificeret i ISO 9001:2015 og TS29001 kvalitetsledelsessystem

Noget af det vigtigste ved at arbejde i et godkendt kvalitetssystem er, at kunderne på forhånd kan være sikre på, at alle processer, såvel i værksted som i administration, er styret af procedurer der sikrer kvalitet og sporbarhed.

Professionel hjælp til reparation og servicering af transmissioner, maskiner og procesudstyr

Vi kan udføre alt fra store reparationer af transmissioner og maskiner til vedligeholdelse og servicering. Vi tilstræber altid at have udvidet kapacitet til at kunne være hos jer hurtigt, hvis et akut behov opstår. Du kan kontakte os på tlf.: +45 3536 0520 eller e-mail: info@kaltechgear.dk

CNC drejning på drejebænk til emnestørrelse ø 2200

Opstilling til on-site bearbejdning

Opmåling før bearbejdning – bearbejdning af turbinedele

Værktøjsopstilling til drejning af stort emne

Emne til renovering og bearbejdning

Onsite bearbejdning – fræsning

Onsite bearbejdning – boring