1

Reparation & service

3

Reparation & service

Service og reparation af transmissioner, pumper og procesudstyr

Har du brug for service eller reparation af transmission? Så er du kommet til det rette sted. KALTECH er, med sine snart 20 års erfaring i branchen, blevet ekspert på reparation og servicering af alle former for transmissioner, pumper og procesudstyr.

Det kan være alt fra store reparationer af gear og maskiner til mindre arbejdsopgaver med vedligeholdelse og servicering. Vi har nogle af branchens absolut dygtigste og engagerede medarbejdere, som sikrer den perfekte løsning til vores kunder.

Vi løser opgaven til perfektion

Vores kunder kender os som dem, der bliver på opgaven, indtil den er løst – også selvom det er uden for normale arbejdstider. Dette sikrer minimum afbrydelse i kundens produktion.

Det er i øjeblikket en stor udfordring at finde kvalificeret arbejdskraft i branchen. Hos KALTECH har vi stort fokus på at få uddannet dygtige industriteknikere, som både kan betjene manuelle og styrede maskiner samt udføre kompliceret montagearbejde.

Få løst din opgave af dygtige industriteknikere!

Tæt samarbejde med førende forhandlere af transmissioner m.m.

For at sikre de bedste materialer og komponenter har vi indgået et tæt samarbejde med førende forhandlere af transmissionskomponenter, lejer og lignende.

Vores samarbejdspartneres brede produktpaletter giver os mulighed for, at vi konstant kan forbedre vores serviceydelser. Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder de bedste produkter og den bedste service.

Vores avancerede 3D-laserudstyr giver præcise målinger

Præcision af målinger kan være uundværlige, når der arbejdes med gear, aksler og andre maskinkomponenter. Hvis emner er store eller vanskeligt tilgængelige, kan det være udfordrende og krævende at foretage præcise målinger.

Vi har, med avanceret mobilt 3D-lasermålingudstyr, gjort det muligt at spare tid samt sikre præcise målinger. Samtidig giver vores 3D-udstyr en rig mulighed for, at vi konstant kan udvide og udvikle de arbejdsområder, der allerede opereres på.

Vi er certificeret i ISO 9001:2015 og ISO 29001:2020 kvalitetsledelsessystem

Noget af det vigtigste ved at arbejde i et godkendt kvalitetssystem er, at kunderne på forhånd kan være sikre på, at alle processer, såvel i værksted som i administration, er styret af procedurer, der sikrer kvalitet og sporbarhed.

Professionel hjælp til servicering og reparation af transmission

Vi kan udføre alt fra store reparationer af transmissioner og maskiner til vedligeholdelse og servicering. Vi tilstræber altid at have udvidet kapacitet til at kunne være hos jer hurtigt, hvis et akut behov opstår.

Har din virksomhed brug for vores hjælp til reparation af transmission, maskine eller procesudstyr? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os

Se videoer og billeder af vores arbejde

CNC drejning på drejebænk til emnestørrelse ø 2200

Opstilling til on-site bearbejdning

Opmåling før bearbejdning – bearbejdning af turbinedele

Værktøjsopstilling til drejning af stort emne

Emne til renovering og bearbejdning

Onsite bearbejdning – fræsning

Onsite bearbejdning – boring