1-1

Kaltech Hydraulik

3-1

Kaltech Hydraulik

Kaltech Hydraulik2019-06-05T13:24:40+00:00

Kaltech Hydraulik

Gennem de sidste år har KALTECH oparbejdet stor erfaring med reparation og test af hydraulik aggregater. For at sikre den konstante udvikling, som KALTECH stræber efter, har vi også en hydraulik afdeling.

Her håndteres udelukkende arbejdsopgaver vedrørende hydraulik. Hermed kan vi sikre den bedste kvalitet til tiden og samtidig få gavn af, at hele vores kompetencepallet er samlet under ét tag.

Fleksibilitet og kvalitet vægtes højt

Vores produktion er samlet på KALTECH’s værksted i Hvidovre. Her kan vi få gavn af den viden og de erfaringer, vi har tilegnet os fra både KALTECH Gerservice og KALTECH Hydraulik.

Samtidig gør det os yderst fleksible, hvis vores kunder skulle have flere behov, som skal dækkes. Derfor er vi stolte over at kunne sige, at vi hos KALTECH er løsningorienteret, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet og service.

Kundetilpassede hydrauliske komponenter

KALTECH Hydraulik reparer og tester alt fra specifikke, kundetilpassede komponenter til simple pumpeenheder. De bliver alle justeret i forhold til kundens specifikation for effekt og flow. Vi tilbyder et bredt udvalg af kreative og unikke designs. Således kan vi tilpasse os eventuelle pladsbegrænsninger og tekniske behov med en kosteffektiv og hurtig løsning.

Kontakt os og hør nærmere

Uanset hvilket behov, du skal have dækket, er vi sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning til dig. Vil du vide mere, eller er du klar til at få et tilbud, så kontakt os.

Ring til os
Ring til os