1

Produkter

3

Produkter

Drejning og fræsning af metaller udføres

Har du brug for professionel hjælp til drejning og fræsning af metaller? Så er du kommet til det helt rette firma. Efter snart 20 års tilstedeværelse i branchen fremstiller vi hos KALTECH alt fra komplette maskiner efter kundens tegninger til maskinkomponenter. Ud over det fremstiller vi også prototyper, og vi tilbyder forskellige former for bearbejdning af både metal og stål. Sidst men ikke mindst står vi også for at montere og afprøve delene inden overleveringen til vores kunder.

CNC-bearbejdning:

  • CNC-drejning: Op til 2500 mm diameter
  • CNC-fræsning/boring: Emnevægt op til 6 t
  • CNC-fræsning: 5-akset CNC-fræser.

Fleksibilitet og leveringssikkerhed

Høj kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed er nøgleord, der bedst beskriver KALTECH. Vi er bemandet med yderst kompetente og engagerede medarbejdere, hvorfor vi altid kan stå inde for de produkter og ydelser, som vi leverer.

Originale reservedele kan være vanskelige at anskaffe, og derfor kan vi ofte, som et alternativ, fremstille nye reservedele på vores produktionsværksted. Vores avancerede produktionsudstyr har muliggjort, at vi kan fremstille næsten alle former for reservedele

Mangler du reservedele, som er udgået, så kontakt os. Det lykkes næsten altid at finde en løsning til en god pris.

Vi har en innovativ tilgang til industrien

Vi stræber altid efter at kunne udvide vores kompetencer. Derfor er vores innovative tilgang til produktion, og de arbejdsopgaver vi beskæftiger os med, altafgørende for os.

For eksempel har vi i 2017 introduceret et nyt ledøje, RAD-eye®, til markedet. Ledøjet afhjælper nogle af de slitageproblemer, der opstår på hydraulikcylindre, for eksempel i vindturbiner.

Ved brug af RAD-eye® kan vedligeholdelsesomkostningerne reduceres væsentligt.

Har du brug for hjælp til drejning og fræsning af metaller?

Vi står altid klar til at finde den perfekte løsning til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi glæder os nemlig til at hjælpe dig! Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os

Se billeder af vores arbejde

CNC Fræsning af halvparter til glidelejer til cementovne

Udboring af pumpehus

CNC Bearbejdning af dele til kompensatorer

Bearbejdning af glideleje

Boring på CNC boreværk

Fræsning på CNC boreværk

Hus til bearbedning

Fremstilling af tandhjul